Hoe werkt het samenstellen?

Wij begrijpen dat geen twee klanten hetzelfde zijn en dat je een uniek kerstcadeau wil geven. Daarom kan je ook zelf een kerstpakket samenstellen. Kies hier een van de non-food producten om mee te starten en vul je pakket verder aan.

Stap 1

Kies een “Start product”

Selecteer eerst een opvallend “start product” dat als basis dient voor jouw kerstpakket. We hebben een breed scala aan prachtige opties om uit te kiezen, zoals luxe flessen wijn, heerlijke gourmetpakketten, mooie koffiemokken sets of verzorgingsproducten. Kies iets dat perfect past bij de smaak en voorkeuren van de ontvanger.

Stap 2

Kies een thema

Kies een thema voor jouw kerstpakket, waarmee je de sfeer en inhoud kunt bepalen.

Wil je je ontvanger verwennen met “Wellness en ontspanning”, hen laten genieten van “Culinaire verwennerij”, of misschien het thema “Duurzaamheid en eco-vriendelijkheid” omarmen?

We hebben diverse thema’s om uit te kiezen, zodat je het pakket perfect kunt afstemmen op de voorkeuren van de ontvanger.

Stap 3

Voeg extra opvulling toe

Last but not least, voeg nog wat extra opvulling toe aan je kerstpakket om het nog specialer te maken! Blader door onze selectie van heerlijke lekkernijen, ontspannende verzorgingsproducten, smaakvolle thee en koffie, gezellige kaarsen of handige gadgets.

Hiermee geef je het kerstpakket een persoonlijk tintje en laat je zien dat je echt aandacht hebt besteed aan het samenstellen ervan.